«Λέσχη Φίλων Γιώργου Παπανδρέου»


Είμαστε η ομάδα των ενεργών πολιτών που στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου.
Και τον στηρίζουμε όχι αιρετικά, αλλά επειδή πιστεύουμε τις θέσεις του και τις ιδέες του για μια σύγχρονη, δίκαιη, προοδευτική και αληθινά σοσιαλιστική κοινωνία.


Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να εγγυηθεί ένα αληθινά σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ. Ένα κίνημα που θα πρεσβεύει την διαφάνεια, τις αξίες και το ήθος της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Δεν μας ενδιαφέρει η στείρα αντιπαράθεση, ο καταγγελτικός λόγος, η παρελθοντολογία, ο λαϊκισμός και το κυνήγι μαγισσών.Δεν διεκδικούμε μερίδιο στην εξουσία αλλά αναζητάμε πραγματική ελπίδα για το αύριο.

Η «Λέσχη Φίλων Γεωργίου Παπανδρέου» καλωσορίζει όλους όσους εκφράζει.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Η Οργανωτική Επιτροπή

Aθήνα 24 Σεπτεμβρίου 2007
forum.gap@gmail.com

Εθνική Συνδιάσκεψη. Η Δευτερολογία του Γ. Α. Παπανδρέου

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Κίνημα, γνήσια λαϊκό και ριζοσπαστικό




«Επίπλαστη ενότητα, ποτέ δεν θα βάλει το ΠΑΣΟΚ σε μια τροχιά πραγματικά νικηφόρα. Οι πολιτικές μας, πρέπει να βασιστούν σε ένα σαφές πολιτικό στίγμα, στην αλήθεια και σε συγκρούσεις» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολαου.


Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, θέτοντας τα πολιτικά διλήμματα για το μέλλον του Κινήματος, είπε ότι οι απαντήσεις πρέπει να είναι καθαρές στο εάν θέλουμε «ένα κόμμα καθεστωτικό η γνήσια λαϊκό και ριζοσπαστικό, των συμβιβασμών η των μεγάλων αλλαγών».


Πρόσθεσε ότι «δεν ζητάει λευκή επιταγή αλλά νέα εντολή με σαφές περιεχόμενο».


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στο θέμα της αυτονομίας της πολιτικής από εξωθεσμικά κέντρα και έστειλε μήνυμα ότι δεν υποκύπτει σε καμία πίεση, καθώς αυτό επιτάσσει η ιστορική του διαδρομή και η παράδοση της Δημοκρατικής Παράταξης.


Υπογράμμισε, ότι δεν κινδυνεύει η ενότητα του ΠΑΣΟΚ από μια ανοικτή διαδικασία διάλογου με πολιτικά διακυβεύματα και προταγματα.


Όλη η συνέντευξη του Γ. Α. Παπανδρέου εδώ:


1 σχόλιο:

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.